Marc van Osch

Marc van Osch
Eigenaar/instructeur

Aangenaam, mijn naam is Marc van Osch, wellicht uw nieuwe rijinstructeur! Nadat ik zo’n dertig jaar werkzaam ben geweest in de transportwereld, heb ik besloten om eindelijk mijn droom te verwezenlijken: Ik heb me laten omscholen tot rijinstructeur.
Het lesgeven ben ik gewend. Ik heb vele jaren voor de klas gestaan om mensen een heftruck te leren besturen. Tevens ben ik opleider geweest voor het CCV-B diploma voor vrachtwagens.

Wij van ‘mijn droom’ willen u meer bijbrengen dat alleen het rijden op de weg. Wij willen u alles leren dat u moet weten om volledig zelfstandig te kunnen autorijden! Wij leren u bijvoorbeeld ook hoe u de auto moet scannen, onderhouden en beheren. Natuurlijk leggen we enkel de nadruk op de belangrijkste aspecten hiervan.

Bijvoorbeeld…
Wanneer u een auto bezit, dient u regelmatig onder de auto te kijken of er geen olie en/of koelvloeistof lekt. Terwijl u dit controleert, kunt u in één oogopslag zien of er niets los hangt onder uw auto. Dit zijn zeer voor de hand liggende handelingen, maar men neigt dit te vergeten wanneer er nooit op wordt gewezen.
We leren u de bandenspanning periodiek te testen, en leren u ook waarom dit van belang is. Ook de verlichting dient regelmatig gecontroleerd te worden in het kader van verkeersveiligheid. Tot slot leren we u de belangrijkste onderdelen onder de motorkap te controleren. En wat betekenen al die verschillende lampjes op het dashboard eigenlijk…? U leert het allemaal bij ‘mijn droom’.

Gecertificeerd Faalangst Instructeur,
Gecertificeerd Autisme Instructeur,
Gecertificeerd RIS instructeur.