Over Ons

Wie zijn wij?

Over ons

Marc van Osch – eigenaar en rijinstructeur Mijn Droom

“Mijn doel is elke leerling op een veilige manier naar het rijbewijs te leiden. Dat doen we met het hele Mijn Droom team. Wij staan voor eerlijkheid, flexibiliteit en de hoogste kwaliteit. En we vergeten ook de gezelligheid niet.” (Quote van maken)
“Als je kiest voor de beste rijschool van Tilburg, dan word ik of een van mijn collega’s je nieuwe rijinstructeur. Nadat ik zo’n dertig jaar werkzaam ben geweest in de transportwereld, besloot ik om eindelijk mijn droom te verwezenlijken: ik heb me laten omscholen tot rijinstructeur. Het lesgeven ben ik gewend. Ik heb jaren voor de klas gestaan om mensen een heftruck te leren besturen. Ook ben ik opleider geweest voor het CCV-B diploma voor vrachtwagens. En wat klein begon, is nu uitgegroeid naar mijn grote trots: een goede autorijschool met zeer ervaren instructeurs. Wij staan voor de hoogste kwaliteit, voor transparantie en eerlijkheid. Wij helpen jou met onze jarenlange ervaring vlug, veilig en met oog voor gezelligheid naar het rijexamen en je rijbewijs. Het hele team werkt hard om onze eerste positie in Brabant te behouden.”

 

Wij staan voor je klaar!

Jaar ervaring

Nummer 1 van Brabant!

Voertuigen

Instructeurs

Rijles kilometers p/w

Geslaagden

Vereniging rijschoolbelang VRB

Autorijschool Mijn Droom Tilburg is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belang (VRB).
De vereniging rijscholen belang (VRB) is een belangenvereniging van en voor zelfstandige rijschoolhouders en rijinstructeurs.
Daarnaast worden bij mogelijke conflicten ook de belangen van leerlingen behartigd.

Flexpulse “Plan Rijles”

Autorijschool Mijn Droom maakt gebruik van de online rijlesplanner “Plan Rijles” van de firma
Flexpulse Rijschoolsoftware.
Je kunt de app voor op je mobiel, tablet of computer downloaden in de Play Store (voor Android smartphones of tablets) of in de App Store (voor iPhone en iPad).
Zoek op “Plan Rijles” om de App direct te installeren. Je krijgt bij inschrijving een gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden om in te kunnen loggen, vanaf dat moment kun je ingeplande rijlessen inzien, facturen bekijken en je vorderingen inzien.

2toDrive

Door 2toDrive kun je nu al eerder beginnen met rijlessen, namelijk rijles vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen.
Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jou zelf gekozen coach(es).
Je hoeft dus niet meer tot je 18de verjaardag te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen.

Schrijf je vandaag nog in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op